La nostra Història

ADN GRÀFIC neix el gener de 2012 com concepte integrador del petit grup d’empreses familiars formades per Gráficas Supergraf, S.A. (fundada al 1952), Elegrafic, S.C.P. (fundada al 1987) i Troquelajes Barcino, S.L. (fundada al 1989), les tres vinculades al complex món de les arts gràfiques.

3 Generacions d’experiència fan que tinguem una perspectiva molt àmplia de tots els entorns inclosos en una producció gràfica. Des de la idea del nostre client i el disseny, fins la producció i entrega final. Ens impliquem a tots el nivells perquè el nostre client tingui la certesa que del seu encàrrec inicial obtindrà els resultats que n’espera.

Abracem una part molt important de tota la producció gràfica, el disseny i els manipulats gràcies a un equip humà i un conjunt de maquinària moderna i en contínua innovació, fent que la nostra dependència externa sigui mínima. Allà on no arribem pels nostres recursos propis, disposem d’un equip de col·laboradors experts en matèries molt específiques amb fidelitat absoluta, que ens ajuden des de fa dècades a establir sinergies positives i eliminar les preocupacions dels nostres clients.

La comunicació amb els nostres clients és la base de l’èxit que tenim des de fa més de 60 anys, que ens manté il·lusionats en cadascun dels projectes que ens confien i fa crèixer una passió que ens ve de familia.

ADN GRÀFIC – Perquè ho portem ben endins